Μπαταρίες φορτηγών

Premium Battery – Μπαταρίες Φορτηγών στη Θεσσαλονίκη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες άριστης ποιότητας, υψηλής απόδοσης και διάρκειας ανάλογα τις ανάγκες του οχήματός σας και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

  • Μπαταρίες Premium HD , SHD
  • Μπαταρίες Bosch
  • Μπαταρίες Winner
  • Μπαταρίες Exide
  • Μπαταρίες Hankook
  • Μπαταρίες Delkor
  • Μπαταρίες Varta
  • Μπαταρίες Global
  • Μπαταρίες Yuasa
  • Μπαταρίες Royal

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες ακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας, παρέχοντας σταθερά υψηλή ποιότητα, άρτια τεχνική υποστήριξη, άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις μπαταρίες φορτηγών:

Τύποι μπαταριών:

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μπαταριών φορτηγών: οι μπαταρίες εκκίνησης και οι μπαταρίες μεγάλου κύκλου. Οι μπαταρίες εκκίνησης έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια έκρηξη ενέργειας για την εκκίνηση του κινητήρα του φορτηγού, ενώ οι μπαταρίες βαθύ κύκλου έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια σταθερή ροή ενέργειας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την τροφοδοσία αξεσουάρ και ηλεκτρονικών συσκευών.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας:

Η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας φορτηγού μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο, τη χρήση και τη συντήρηση. Κατά μέσο όρο, μια μπαταρία εκκίνησης διαρκεί 3-5 χρόνια, ενώ μια μπαταρία βαθύ κύκλου μπορεί να διαρκέσει έως και 8 χρόνια.

Μέγεθος και χωρητικότητα:

Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια μπαταρία που έχει το σωστό μέγεθος και χωρητικότητα για το φορτηγό σας. Η χρήση μιας πολύ μικρής ή πολύ μεγάλης μπαταρίας μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο ηλεκτρικό σύστημα του φορτηγού σας.

Συντήρηση:

Η τακτική συντήρηση είναι σημαντική για να διατηρήσετε την μπαταρία του φορτηγού σας σε καλή κατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο των επιπέδων των υγρών (για μπαταρίες μολύβδου-οξέος), τη διατήρηση της μπαταρίας καθαρής και χωρίς διάβρωση και τη διασφάλιση ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.

Φόρτιση:

Οι μπαταρίες φορτηγών μπορούν να φορτιστούν χρησιμοποιώντας φορτιστή συνδεδεμένο σε πηγή ρεύματος ή χρησιμοποιώντας τον εναλλάκτη του φορτηγού ενώ ο κινητήρας λειτουργεί. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη διαδικασία φόρτισης για να αποφύγετε την υπερφόρτιση ή την υποφόρτιση της μπαταρίας.

Ψυχρός καιρός:

Ο κρύος καιρός μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της μπαταρίας του φορτηγού σας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να τη διατηρείτε πλήρως φορτισμένη και να αποθηκεύετε το φορτηγό σας σε ζεστό μέρος κατά τους χειμερινούς μήνες.

Συνολικά, οι μπαταρίες φορτηγών είναι ένα σημαντικό στοιχείο του ηλεκτρικού συστήματος του φορτηγού σας και απαιτούν τακτική συντήρηση για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία τους. Εάν υποψιάζεστε ότι η μπαταρία σας παρουσιάζει βλάβη, είναι προτιμότερο να την ελέγξει ένας επαγγελματίας για να αποφύγετε τον αποκλεισμό σας στο δρόμο.