Μπαταρίες

φωτοβολταϊκών

Premium Battery – Μπαταρίες Φωτοβολταϊκών στη Θεσσαλονίκη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες άριστης ποιότητας, υψηλής απόδοσης και διάρκειας ανάλογα τις ανάγκες σας και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

 • Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν το σύστημα μας είναι καινούριο ή παλιό ή θα γίνει αντικατάσταση

 

 • Πρόκειται για μικρή κατανάλωση που αφορά σπίτι ή τροχόσπιτο;

 

 • Τι ωφέλιμες κιλοβατώρες χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας;

Οι μπαταρίες που προτείνουμε είναι :

 

  • Μπαταρίες Premium Solar
  • Μπαταρίες Exide
  • Μπαταρίες Winner
  • Μπαταρίες Sunlight
  • Μπαταρίες Victron Energy

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με μπαταρίες φωτοβολταϊκών

Οι ηλιακές μπαταρίες χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση της ενέργειας που παράγεται από τους ηλιακούς συλλέκτες για μεταγενέστερη χρήση. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις ηλιακές μπαταρίες:

Τύποι μπαταριών:

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ηλιακών μπαταριών, όπως μπαταρίες μολύβδου-οξέος, ιόντων λιθίου και μπαταρίες θαλασσινού νερού. Κάθε τύπος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και η καλύτερη επιλογή για εσάς θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Χωρητικότητα:

Η χωρητικότητα μιας ηλιακής μπαταρίας μετράται σε κιλοβατώρες (kWh) και καθορίζει πόση ενέργεια μπορεί να αποθηκεύσει η μπαταρία. Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα, τόσο περισσότερη ενέργεια μπορεί να αποθηκεύσει η μπαταρία.

Φόρτιση και εκφόρτιση

Οι ηλιακές μπαταρίες φορτίζονται όταν οι ηλιακοί συλλέκτες παράγουν περίσσεια ενέργειας και εκφορτίζονται όταν δεν υπάρχει ηλιακό φως ή όταν η ζήτηση ενέργειας υπερβαίνει την παραγωγή των ηλιακών συλλεκτών. Είναι σημαντικό να διαχειρίζεστε σωστά τους κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Διάρκεια ζωής:

Η διάρκεια ζωής μιας ηλιακής μπαταρίας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και τη χρήση. Κατά μέσο όρο, μια μπαταρία μολύβδου-οξέος διαρκεί 5-10 χρόνια, ενώ μια μπαταρία ιόντων λιθίου μπορεί να διαρκέσει έως και 15 χρόνια.

Συντήρηση:

Η τακτική συντήρηση είναι σημαντική για να διατηρήσετε την ηλιακή μπαταρία σας σε καλή κατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει την παρακολούθηση της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας, τον έλεγχο των συνδέσεων και τον καθαρισμό των ηλιακών συλλεκτών.

Κόστος:

Οι ηλιακές μπαταρίες μπορεί να είναι ακριβές, αλλά το κόστος μειώνεται τα τελευταία χρόνια καθώς η ηλιακή τεχνολογία γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το αρχικό κόστος της μπαταρίας καθώς και τη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση από τη χρήση της ηλιακής ενέργειας.

Συνολικά, οι ηλιακές μπαταρίες μπορούν να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο για την αποθήκευση της ενέργειας που παράγεται από τους ηλιακούς συλλέκτες, αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό τύπο μπαταρίας για τις ανάγκες σας και να τη συντηρείτε σωστά για να διασφαλίσετε ότι θα λειτουργεί σωστά για τα επόμενα χρόνια.