Μπαταρίες
Jet Ski

Premium Battery – Μπαταρίες Jet Ski στη Θεσσαλονίκη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες άριστης ποιότητας, υψηλής απόδοσης και διάρκειας ανάλογα τις ανάγκες του οχήματός σας και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

  • Μπαταρίες Jet Ski Premium HD , SHD
  • Μπαταρίες Jet Ski Sunlight
  • Μπαταρίες Jet Ski Winner
  • Μπαταρίες Jet Ski Exide
  • Μπαταρίες Jet Ski Hankook
  • Μπαταρίες Jet Ski Delkor

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες ακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας, παρέχοντας σταθερά υψηλή ποιότητα, άρτια τεχνική υποστήριξη, άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις μπαταρίες Jet Ski:

Τύποι μπαταριών:

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μπαταριών τζετ σκι: οι συμβατικές μπαταρίες μολύβδου-οξέος και οι μπαταρίες AGM (απορροφητικού υαλοπίνακα). Οι μπαταρίες AGM είναι σφραγισμένες και χωρίς συντήρηση, ενώ οι συμβατικές μπαταρίες απαιτούν περιοδική συντήρηση και αναπλήρωση νερού.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας:

Η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας τζετ σκι μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο, τη χρήση και τη συντήρηση. Κατά μέσο όρο, μια μπαταρία μολύβδου-οξέος διαρκεί 2-4 χρόνια, ενώ μια μπαταρία AGM μπορεί να διαρκέσει έως και 5 χρόνια.

Μέγεθος και τάση:

Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια μπαταρία που έχει το σωστό μέγεθος και τάση για το τζετ σκι σας. Η χρήση πολύ μικρής ή πολύ μεγάλης μπαταρίας μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα του τζετ σκι σας.

Συντήρηση:

Η τακτική συντήρηση είναι σημαντική για να διατηρήσετε την μπαταρία του τζετ σκι σας σε καλή κατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο των επιπέδων των υγρών (για συμβατικές μπαταρίες), τη διατήρηση της μπαταρίας καθαρής και χωρίς διάβρωση και τη διασφάλιση ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.

Φόρτιση:

Οι μπαταρίες των τζετ σκι μπορούν να φορτιστούν χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή συνδεδεμένο σε μια πηγή ρεύματος ή χρησιμοποιώντας τον κινητήρα του τζετ σκι ενώ αυτό λειτουργεί. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη διαδικασία φόρτισης για να αποφύγετε την υπερφόρτιση ή την υποφόρτιση της μπαταρίας.

Αποθήκευση:

Εάν αποθηκεύετε το τζετ σκι σας για το χειμώνα, είναι σημαντικό να αποθηκεύετε και να συντηρείτε σωστά τη μπαταρία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποσύνδεση της μπαταρίας ή τη χρήση συσκευής για τη διατήρηση της φόρτισης της μπαταρίας.

Συνολικά, οι μπαταρίες τζετ σκι αποτελούν σημαντικό στοιχείο του ηλεκτρικού συστήματος του τζετ σκι σας και απαιτούν τακτική συντήρηση για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία τους. Εάν υποψιάζεστε ότι η μπαταρία σας παρουσιάζει βλάβη, είναι καλύτερο να την ελέγξει ένας επαγγελματίας για να αποφύγετε την εγκατάλειψη στο νερό.