Μπαταρίες
Κλαρκ

Premium Battery – Μπαταρίες Κλαρκ στη Θεσσαλονίκη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες άριστης ποιότητας, υψηλής απόδοσης και διάρκειας ανάλογα τις ανάγκες του οχήματός σας και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

  • Μπαταρίες κλαρκ Premium HD , SHD
  • Μπαταρίες κλαρκ Sunlight
  • Μπαταρίες κλαρκ Winner
  • Μπαταρίες κλαρκ Exide
  • Μπαταρίες κλαρκ Hankook
  • Μπαταρίες κλαρκ Delkor

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες ακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας, παρέχοντας σταθερά υψηλή ποιότητα, άρτια τεχνική υποστήριξη, άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις μπαταρίες σκαφών:

Τύποι μπαταριών:

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι μπαταριών περονοφόρου οχήματος: μπαταρίες μολύβδου-οξέος και μπαταρίες ιόντων λιθίου. Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος είναι ο παραδοσιακός τύπος μπαταρίας που χρησιμοποιείται στα περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, ενώ οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι μια νεότερη, ακριβότερη επιλογή που προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ταχύτερους χρόνους φόρτισης.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας:

Η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο, τη χρήση και τη συντήρηση. Κατά μέσο όρο, μια μπαταρία μολύβδου-οξέος διαρκεί 5-7 χρόνια, ενώ μια μπαταρία ιόντων λιθίου μπορεί να διαρκέσει έως και 10 χρόνια.

Μέγεθος και τάση:

Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια μπαταρία που έχει το σωστό μέγεθος και τάση για το περονοφόρο ανυψωτικό σας. Η χρήση μιας μπαταρίας που είναι πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα του περονοφόρου σας.

Συντήρηση:

Η τακτική συντήρηση είναι σημαντική για να διατηρήσετε τη μπαταρία του περονοφόρου οχήματός σας σε καλή κατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο των επιπέδων νερού (για μπαταρίες μολύβδου-οξέος), τη διατήρηση της μπαταρίας καθαρής και χωρίς διάβρωση και τη διασφάλιση ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.

Φόρτιση:

Οι μπαταρίες των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων φορτίζονται συνήθως με τη χρήση φορτιστή συνδεδεμένου σε πηγή ρεύματος. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τη συνιστώμενη διαδικασία φόρτισης του κατασκευαστή για να αποφύγετε την πρόκληση ζημιάς στη μπαταρία.

Ασφάλεια:

Οι μπαταρίες περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων μπορεί να είναι βαριές και να περιέχουν επικίνδυνα υλικά, επομένως είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις κατάλληλες διαδικασίες ασφαλείας κατά το χειρισμό και τη φόρτιση τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού και τη χρήση ειδικού εξοπλισμού για τη μετακίνηση και ανύψωση των μπαταριών.

Συνολικά, οι μπαταρίες περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων είναι ένα σημαντικό στοιχείο της λειτουργίας του περονοφόρου σας και απαιτούν τακτική συντήρηση για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία τους. Εάν υποψιάζεστε ότι η μπαταρία σας παρουσιάζει βλάβη, είναι καλύτερο να την ελέγξει ένας επαγγελματίας για να αποφύγετε τις διακοπές λειτουργίας και τις δαπανηρές επισκευές.