Μπαταρίες μοτοσυκλετών

Μπαταρίες Μοτοσυκλετών στη Θεσσαλονίκη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες άριστης ποιότητας, υψηλής απόδοσης και διάρκειας ανάλογα τις ανάγκες του οχήματός σας και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

UNIBAT

Οι μπαταρίες UNIBAT είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Σαν επίσημος χορηγός της αγωνιστικής DUCATI στο MOTO GP και υποστηρικτής του JORGE LORENZO και ANDREA DOVIZIOSO μας αποδεικνύουν την ικανότητα τους στο να καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες μιας μοτοσυκλέτας.

EXIDE

Η Exide Technologies με παρουσία στον τομέα της μπαταρίας πάνω από 130 χρόνια. υπήρξε ηγέτης εισάγοντας πολλές νέες τεχνολογίες μπαταριών στην αγορά.

Βασισμένη στην εμπειρία της και σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές οχημάτων, η Exide εισήγαγε, μεταξύ άλλων, τις τεχνολογίες EFB, GEL, HVR και Carbon Boost, οι οποίες σήμερα θεωρούνται βασικές τεχνολογίες μπαταριών στην αγορά και υιοθετούνται από κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και φορτηγών.

Η Exide ήταν επίσης η πρώτη που εισήγαγε την τεχνολογία Start-Stop AGM στην ευρωπαϊκή αγορά το 2004.

YUASA

Η Yuasa Battery Inc. είναι ο νούμερο ένα εξουσιοδοτημένος προμηθευτής των κατασκευαστών Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki και άλλων. Επτά στα δέκα νέα δίκυκλα που κατασκευάζονται διεθνώς είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες YUASA. Παράγοντας μπαταρίες που διαρκούν περισσότερο και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, η YUASA έχει επιτύχει ηγετική θέση στις μικρές μπαταρίες εκκίνησης. Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, μαζί με τη σταθερά υψηλή ποιότητα κατασκευής, κατέστησαν τις μπαταρίες YUASA τη πιο σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή.

WINNER

Η WINNER αποτελεί ένα ισχυρό brand name προϊόντων ανώτερης ποιότητας, εκπροσωπώντας το «Σύστημα Ολοκληρωμένων Λύσεων» για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών συσσωρευτών. Περιλαμβάνει πλήρεις σειρές με βασικά χαρακτηριστικά την εξαιρετική αξιοπιστία, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και τον σύγχρονο σχεδιασμό.

Η «Ολοκληρωμένη Λύση» της WINNER στις μπαταρίες Εκκίνησης συνίσταται σε μια ευρύτατη ποικιλία συσσωρευτών αυτοκινήτου SLI, εκπροσωπώντας με σημαντικά υψηλή ικανότητα εκκίνησης τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον τομέα, όπως τεχνολογίες απορροφώμενου ηλεκτρολύτη (AGM) σε στρώμα υαλονημάτων και Σπειροειδούς Τεχνολογίας, στεγανοποιημένων σειρών με ενισχυμένο μεταλλικό πλέγμα ανώτερης κατηγορίας για σχεδόν όλες τις εφαρμογές και σειρές υψηλής αξιοπιστίας σε απόδοση κύκλων.

SUNLIGHT

Ο Όμιλος Sunlight είναι μια κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία τεχνολογίας και πάροχος καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας. Η τεχνογνωσία μας αφορά συγκεκριμένα την ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή μπαταριών μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας.

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις μπαταρίες μοτοσικλετών:

Τύποι μπαταριών:

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μπαταριών μοτοσικλετών: οι συμβατικές μπαταρίες μολύβδου-οξέος και οι μπαταρίες χωρίς συντήρηση. Οι συμβατικές μπαταρίες απαιτούν περιοδική συντήρηση και αναπλήρωση νερού, ενώ οι μπαταρίες χωρίς συντήρηση δεν απαιτούν καμία συντήρηση.

Διάρκεια ζωής των μπαταριών:

Η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας μοτοσικλέτας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο, τη χρήση και τη συντήρηση. Κατά μέσο όρο, μια μπαταρία μολύβδου-οξέος διαρκεί 2-4 χρόνια, ενώ μια μπαταρία χωρίς συντήρηση μπορεί να διαρκέσει έως και 5 χρόνια.

Μέγεθος και τάση:

Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια μπαταρία που έχει το σωστό μέγεθος και τάση για τη μοτοσικλέτα σας. Η χρήση μιας μπαταρίας που είναι πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα της μοτοσικλέτας σας.

Συντήρηση:

Η τακτική συντήρηση είναι σημαντική για να διατηρήσετε την μπαταρία της μοτοσικλέτας σας σε καλή κατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο των επιπέδων των υγρών (για συμβατικές μπαταρίες), τη διατήρηση της μπαταρίας καθαρής και χωρίς διάβρωση και τη διασφάλιση ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.

Συμπτώματα μπαταρίας που πεθαίνει:

Ορισμένα κοινά σημάδια που δείχνουν ότι η μπαταρία της μοτοσικλέτας σας πεθαίνει περιλαμβάνουν αργή εκκίνηση του κινητήρα, αμυδρούς προβολείς, ήχο κλικ όταν γυρίζετε το κλειδί και την προειδοποιητική λυχνία μπαταρίας στο ταμπλό.

Κρύος καιρός:

Ο κρύος καιρός μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της μπαταρίας της μοτοσικλέτας σας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να τη διατηρείτε πλήρως φορτισμένη και να αποθηκεύετε τη μοτοσικλέτα σας σε ζεστό μέρος κατά τους χειμερινούς μήνες.

Συνολικά, οι μπαταρίες μοτοσικλετών είναι ένα σημαντικό στοιχείο του ηλεκτρικού συστήματος της μοτοσικλέτας σας και απαιτούν τακτική συντήρηση για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία τους. Εάν υποψιάζεστε ότι η μπαταρία σας έχει βλάβη, είναι καλύτερο να την ελέγξει ένας επαγγελματίας για να αποφύγετε την εγκατάλειψη στο δρόμο.